Ev yapımı brownie ile çikolatanın en yoğun halini keşfedin! Bu kolay ve lezzetli tarif, hem çay saatlerinizi hem de özel anlarınızı tatlandıracak. İşte adım adım akışkan içli çikolatalı brownie yapımı...

Akışkan içli çikolatalı brownie, herkesin sevdiği bir tatlı ve artık evde yapmak çok kolay! Bu tarif ile fırından çıkan yoğun kıvamlı brownie'ler, çikolata tutkunlarını mutlu edecek.

Brownie yapmak hiç bu kadar basit ve lezzetli olmamıştı! İçi akışkan, dışı çıtır çıtır olan bu çikolatalı brownie tarifiyle, evinizde tatlı bir devrim yapmaya hazır olun.

MALZEMELER

200 gr tereyağ
3 yumurta
1 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kakao
1 paket vanilin
1 su bardağından biraz az toz şeker
70 gr bitter çikolata
170 gr sütlü çikolata

Arası için:

100 gr beyaz çikolata
60 gr böğürtlen
40 gr fındık kırığı

TARİF

Tereyağını erittikten sonra ocaktan alın ve içine çikolataları ekleyip karıştırın.
Yumurta ve şekeri geniş bir kapta iyice karıştırın.
Üzerine eleyerek un, kakao ve vanilini ekleyip karıştırmaya devam edin.
Çikolatalı karışım ile yumurtalı karışımı harmanlayın.
Fırını 170 derecede Fansız olarak önceden ısıtın.
Orta boy borcama yağlı kağıt serin ve hazırlanan brownie karışımının yarısını borcama alın.
Üzerine beyaz çikolata, böğürtlen ve fındık parçalarını her dilime eşit gelecek şekilde yerleştirin.
Çikolatalar erimiş halde olursa kekin içinde dağılması daha kolay olur.
Karışımın kalan yarısı da kaba dökün ve malzemelerin üstünün örtülmesi sağlayın. Fırında 30 dakika kadar pişirin.
İçinin yumuşak kalmasını isterseniz fırından 5 dakika erken aşabilirsiniz.
1 gece buzdolabında bekletin ve servis yapın.

Bu poğaçayı yiyen bir daha istiyor: En iyi Peynirli Poğaça tarifi Bu poğaçayı yiyen bir daha istiyor: En iyi Peynirli Poğaça tarifi

İşte karşınızda, herkesin beğenisini kazanacak nefis bir çikolatalı brownie tarifi! Bu kolay ve lezzetli tarifle, evde tatlı yapmanın keyfini çıkaracaksınız. Çikolatanın bu eşsiz halini deneyin ve sevdiklerinizle paylaşın. Unutmayın, her ısırıkta çikolatanın büyüsünü hissedeceksiniz. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi