12:19 Yemek

Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biri olan un helvası, asırlardır sofralarımızı süslemektedir. Bu yazımızda, evde kolayca yapabileceğiniz tam ölçülü un helvası tarifini sizlerle paylaşacağız. Hem pratik hem de lezzetli bu tarifi kaçırmayın!

12:18 Gündem

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafından atamalar gerçekleşti

12:15 Çorum

HİTİT ÜNİVERSİTESİNDE BÖLGESEL KALKINMA ODAKLI YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI.

12:10 Eskişehir

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ, 2024 YILI HAC HAZIRLIK KURSLARI KAPSAMINDA 950 HACI ADAYINA EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLEDİ.

12:08 Yemek

Bol peynirli tava böreği, sabah kahvaltılarınızı veya öğle aralarınızı şenlendirecek bir seçenektir. Beyaz peynir ve kaşar peynirinin mükemmel uyumu ile bu börek, peynir severler için vazgeçilmez bir lezzet haline gelmekte.

12:06 Genel

HAZRETİ MEVLANA'NIN KARAMAN'DAN KONYA'YA GELİŞİNİN 796. YIL DÖNÜMÜ ANISINA, KARAMAN'DAN KONYA’YA 6. ULUSLARARASI SEVGİ VE BARIŞ YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ.

12:03 Ekonomi

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri A Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri A Ş Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Başkanımız M Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettİ

12:03 Yemek

Kadayıfın çıtır çıtır lezzeti ile muhallebinin pürüzsüz dokusunun birleşimi olan kadayıflı muhallebi, tatlı severler için vazgeçilmez bir alternatif sunuyor. İşte adım adım leziz ve pratik bu tarif!

11:59 Ekonomi

- Novartis Türkiye İnsan Kaynakları ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen: - "Novartis Türkiye'nin her çalışanın kendini değerli hissettiği, saygı gördüğü ve gelişmek için güçlendiği bir iş yeri olarak kalmasını sağlamak için değerlerimizi korumaya ve uygulamalarımızı sürekli geliştirmeye devam edeceğiz"

11:58 Ekonomi

ANKARA TİCARET ODASI (ATO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÜRSEL BARAN, DÜNYADA İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİNDEKİ GELİŞİMİN PEK ÇOK ALIŞKANLIĞI DEĞİŞTİRDİĞİNİ BUNLARDAN BİRİNİN DE TİCARET OLDUĞUNU BELİRTEREK, “BUGÜN GELDİĞİMİZ NOKTADA, HER BEŞ ALIŞVERİŞTEN BİRİ E-TİCARETLE YAPILIYOR” DEDİ.