Almus'un doğal cenneti Harami Yaylası, yeni bir otel ve restoranla bölgeye değer katıyor. Doğanın kalbinde, şehirden uzak kalmak isteyenler eşsiz mekanı tercih ediyor.

Tokat'ın Almus ilçesinde doğa harikası manzarasıyla bilinen Harami Yaylası, yeni bir otel ve restorana ev sahipliği yapıyor. Yeşilin ve mavinin kucaklaştığı bu eşsiz mekanda yerli ve yabancı turistler bungalov evlerde konaklama fırsatı buluyor. 832 metre rakıma sahip olan Harami Yaylası, şehrin gürültüsünden uzakta, doğanın kalbinde bir kaçamak sunuyor. Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra yöre halkının ilgisini çeken bu yayla, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini bekliyor.

Tokat'ta kene avcısı keklik ve sülünler doğaya salınmak üzere yetiştiriliyor Tokat'ta kene avcısı keklik ve sülünler doğaya salınmak üzere yetiştiriliyor

Tokat’ın Almus ilçesinde bulunan Harami Yaylası ismi kadar coğrafi konumu ile dikkatini çekiyor. Yayla ama yüksekte değil, görenleri şaşırtıyor. Harami Yaylası ismi kadar coğrafi konumu ile dikkatini çekiyor.

Tokat'a 35 kilometre uzaklıkta, Yeşilırmak Havzası üzerinde bulunan Harami Yaylası'na ilgi her geçen yıl daha da artıyor. Yaylanın ilginç özelliği ise yüksekte olmaması. Yılın 4 mevsimi farklı bir güzelliğe bürünen yayla konuklarını ağırlıyor.

Editör: Haber Merkezi