Pişmaniye tatlısının eşsiz lezzetini kurabiyelerde deneyimlemeye ne dersiniz? İşte karşınızda hindistan cevizli ve pudra şekeri ile bezenmiş pişmaniye kurabiye tarifi!

Mutfakta küçük bir lezzet devrimi: Pişmaniye Kurabiye! Bu kolay ve leziz tarif ile tatlı krizlerinize anında çözüm bulun.

Pişmaniye kurabiyenin yumuşacık dokusu ve hindistan cevizinin lezzeti ile tanışmaya hazır olun. Bu tarif, tatlı severlerin yeni favorisi olacak!

Pişmaniye Kurabiye Tarifi

Malzemeler

Kahvaltıya hızlı çözüm: 10 dakikada mükemmel Simit Poğaça tarifi Kahvaltıya hızlı çözüm: 10 dakikada mükemmel Simit Poğaça tarifi

125 gr tereyağı veya margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı hindistan cevizi
yarım su bardağı pudra şekeri
2,5 - 3 su bardağı un

bulamak için;

1 çay bardağı hindistan cevizi
yarım çay bardağı pudra şekeri

Pişmaniye Kurabiye Nasıl Yapılır?

Yumuşamış tereyağı veya margarini yoğurma kabına alın. Üzerine diğer malzemeleri ekleyip unu azar azar ilave ederek yoğurun.
Ele yapışmayan bir hamur elde edin. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
180 derece fırında 20 dakika kadar, kurabiyeler pembeleşinceye kadar pişirin.
Ayrı bir kasede hindistan cevizi ve pudra şekerini karıştırın. Fırından çıkan sıcak kurabiyeleri bu karışıma bulayarak servis tabağına alın.

Pişmaniye Kurabiye, kolay hazırlanışı ve muhteşem lezzeti ile çay saatlerinizi ve özel anlarınızı tatlandıracak. Bu tarif, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli mutfak ustaları için ideal. Deneyin ve bu eşsiz lezzetin tadını çıkarın!

Editör: Haber Merkezi