Ortaköy KÖYDES üyeleri belli oldu! Ortaköy KÖYDES üyeleri belli oldu!

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Karahacip Köyü'nü, Ortaköy İlçesi'ni ve Aşdağul Beldesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Ahlatcı, ziyaretine Karahacip Köyü ile başladı ve genel seçimler öncesi verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Karahacip Köyü halkı tarafından sevgiyle karşılanan Ahlatcı, içme suyu ve kanalizasyon şebekesi döşemesi sonrasında bozulan beton parke taşlarının yenilenmesi işi için verdiği sözü şimdi de tutmanın gururunu yaşıyor.

Sonrasında Ortaköy ilçesine geçen Milletvekili Ahlatcı, Yükderesi mevkinde bulunan göletin talebini gerçekleştirmenin memnuniyetini ifade etti. Vatandaşların sevgisi, Ahlatcı ve ekibinin daha çok çalışmasına vesile oluyor ve hizmet aşkıyla dolu kalplerle ülkeye katkı sağlamaktan gurur duyuyorlar.

Aşdağul Beldesi'ne giden Milletvekili Ahlatcı, Belediye Başkanı Mehmet Çelik ile bir araya gelerek beldenin gelişimi ve halkın talepleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca, Aşdağul Beldesi'ndeki doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Ahlatcı, beldedeki analar ve bacıların soba dumanından ve isinden kurtulacağını ve temiz bir ortama kavuşacaklarını belirtti.

Yusuf Ahlatcı, halkın sevgisine layık olmak için aşkla çalışmaya devam ediyor ve vatandaşların daha güzel yarınlar için el ele verip çalışacaklarına inanıyor."

Editör: Haber Merkezi