Çorum'un Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilçesi için hizmet arayışlarına devam ediyor.

Başkan İsbir, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı ve AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan İsbir, “İlçemizin önemli bir turizm şehri olduğunu belirterek talep ve ihtiyaçlarımızı ilettik. Hititlerin dini, ticari, idari ve askeri başkenti olan Şapinuva hakkında bilgiler vererek turizm alanında gerçekleştirilecek proje ve hizmetlerimiz ile ilçemizin 40 yıllık İçme suyu şebekesinin yenilenmesi gerektiğini bunun için Öz gelirlerimizin yetersiz olduğunu belirterek projelerimizin Kültür ve Bakanlığımız tarafından hibe edilecek 20 milyonluk bir yatırım ile gerçekleşebileceğini ileterek proje dosyamızı kendilerine sunduk” açıklamalarında bulundu.

Çorum'un bu ilçesinde Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı Çorum'un bu ilçesinde Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

İsbir, “Projemizin gerçekleşmesi için göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a, vermiş oldukları desteklerden dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı ve AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay’a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi