MSB Haberleri

MSB haberleri ve güncel MSB gelişmeleri, MSB ile ilgili tüm video, MSB fotoğrafları ve MSB haberleri Çorum Son Dakika Haberleri - Çorum Haberler sitemizde


Güncel

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 PKK'lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve...

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), PKK/KCK ve diğer terörist unsurlarına yönelik Irak’ın kuzeyindeki Gara, Metina, Hakurk ve Kandil bölgelerine yapılan hava...

Yaşam

Milli Savunma Bakanlığından (MSB), Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlandı.

Genel
Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerini vurduğu anları paylaştı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), askerlik süresinin uzatılacağı iddialarına ilişkin, "Askerlik hizmet süresinin uzatılmasına yönelik yapılan bir çalışma yoktur" açıklamasında bulundu.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı’nın gökyüzünde yan yana gelen ay ve yıldız ile yerde Türk askerinin olduğu fotoğrafı ilgi çekti.

Çorum Son Dakika Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Genel