Pratik ve lezzetli bir tatlı arayışındaysanız, işte karşınızda Gelin Bohçası! Kolay malzemeler ve hızlı hazırlık süresi ile mutfakta harikalar yaratın.

Misafirlerinizi etkilemek için yeni bir tarif mi arıyorsunuz? Gelin Bohçası ile tanışma zamanı! Bu tatlı, hem göze hem damağa hitap ediyor.

Kısa sürede enfes bir tatlı yapmanın sırrını keşfedin: Gelin Bohçası! Bu basit ve lezzetli tarif, tüm tatlı severlerin favorisi olacak.

MALZEMELER

Krep için:

Bu poğaçayı yiyen bir daha istiyor: En iyi Peynirli Poğaça tarifi Bu poğaçayı yiyen bir daha istiyor: En iyi Peynirli Poğaça tarifi

1 adet yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu

İç dolgusu için:

2 paket krem şanti
1 su bardağı süt

TARİF

Krem şantileri bir su bardağı soğuk süt ile güzelce çırpın. Üzerini kapatıp buzdolabında soğumaya bırakın.
Hamur için; şeker ve yumurtayı çırpın. Ardından sıvı malzemeleri ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Kuru malzemeleri de ekleyerek homojen hale getirin.
Tavanızın altını yakın ve hafif yağlayın. Pankek hamurundan bir kepçe tavaya alın. Göz göz olmaya başlayınca diğer tarafını çevirin.
Hazır olan pankekler soğuduktan sonra yarısına bir yemek kaşığı dolusu krem şantiyi yayın.
Katlayın. Kremalı yerlerini hindistan cevizine bulayın.
Ardından servis edin.

Gelin Bohçası tarifi ile tatlı yapmanın ne kadar kolay ve keyifli olduğunu keşfedin. Bu tarifle, hem zamandan tasarruf edecek hem de misafirlerinizi etkileyen şık bir tatlı sunumu yapabileceksiniz. Tatlı krallığında yeni bir sayfa açın ve Gelin Bohçası ile lezzetin tadını çıkarın!

Editör: Haber Merkezi