Tatlı krizlerine sağlıklı bir çözüm: Şekersiz ve pişmeyen kurabiye tarifimiz! Hurma ve kakao ile dolu bu lezzetli tarif, kahve saatlerinizin vazgeçilmezi olacak.

Şekersiz tatlılar arasında yeni bir favori sunuyoruz: Pişmeyen ve lezzetli kurabiyeler! Bu kolay tarifle, her zaman sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklara sahip olacaksınız.

Enerji seviyenizi doğal malzemelerle yükseltin. İşte, şekersiz ve pişmeyen kurabiye tarifimiz! Hurma, kakao ve badem kremanın muhteşem uyumu, tatlı ihtiyacınızı sağlıklı bir şekilde karşılayacak.

Pişmeyen Sağlıklı Şekersiz Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

1 su bardağı çiğ badem

2,5 su bardağı hurma

4 çorba kaşığı kakao

2,5 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı

3 çorba kaşığı badem kreması

Pişmeyen Şekersiz, Pratik Kurabiye Tarifinin Püf Noktası

Birkaç gün boyunca tüketecekseniz sağlıklı topları buzdolabında muhafaza ediniz. Badem kreması yerine yer fıstığı ezmesi veya pekmez, bal da kullanabilirsiniz.

Pişmeyen Şekersiz Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

Öncelikle çiğ bademleri yahut cevizleri rondodan geçirin veya kendiniz ezin.

Üzerine çekirdeklerini  temizlediğiniz hurmaları, kakaoyu, Hindistan cevizi yağını ve badem kremasını ilave edip top şeklinde yuvarlanacak bir hamur haline gelene kadar tekrar rondoya alın.

Hazırladığınız kulak memesi kıvamındaki hamurdan ceviz büyüklüğünde lezzetli toplar yapın.

Puf puf Kabaran Poğaça tarifi: Tepsiler dolusu lezzet Puf puf Kabaran Poğaça tarifi: Tepsiler dolusu lezzet

Hazırladığınız pişmeyen kurabiyeleri 1 gece veya 1 saat buzlukta bekletin. İş yerinize, okula götürebilir gelen misafirlerinize pratikçe sağlıklı düşük kalorili topları gönül rahatlığıyla ikram edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi