14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili çalışmalarına devam eden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek ile bir araya geldi. Kooperatif yöneticileri Hasan Eker ve Necati Şimşek’in yanısıra kooperatif müdürü Yaşar Kirişçi’nin de hazır bulunduğu ziyarette geçmiş günlerle ilgili sohbet eden Kayrıcı ve Canbek, Çorum’un temel sorunları ve esnafın genel durumu hakkında istişarede bulundular.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve TÜRKAV Şube Başkanı İsmail Deli ve önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz’ın da yer aldığı ziyarette Çorum’un bugüne kadar hak ettiği hizmetleri alamamasına dikkat çeken Vahit Kayrıcı, “Daha önce de milletvekilliği yaptım. Bilgi birikim ve tecrübeliyim. Bu tecrübeyi Çorum’a hizmet yolunda değerlendirmek istiyorum. Bunun için de Çorumlu hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Milletvekili seçildiğimde sizlerin taleplerini Ankara’ya taşıyacağımdan şüpheniz olmasın. Sorunların ne kadarını çözeriz bilemiyorum” dedi.

14 Mayıs seçimlerinin öneminden de bahseden Kayrıcı, “Bu seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı mutlaka yeniden seçmemiz lazım. O’nu seçemezsek milletvekili olmamızın pek bir anlamı kalmaz” diye konuştu.

KAYRICI’NIN GEÇMİŞTE YAPTIĞIHİZMETLER, GELECEKTE YAPACAĞININ GÖSTERGESİDİR
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayrıcı’nın geçmişte Çorum’a çok önemli yatırımlar kazandırdığını anlattı. Kayrıcı’nın sayesinde Çorum-Ankara Karayolu’nun çift şeritli bölünmüş yol haline geldiğini hatırlatan Canbek, “Biz bu memlekete kimlerin ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Sizin de başta yol olmak üzere, hastaneler kazandırdığınızı gördük. Sizin yaptıklarınız gelecekte yapacaklarınızın teminatıdır” dedi.
Canbek, Kayrıcı’ya 14 Mayıs seçimlerinde başarılar diledi.

Şadi Özdemir: "Tarım alanlarına çivi çaktırmayacağız" Şadi Özdemir: "Tarım alanlarına çivi çaktırmayacağız"

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş