Vişne ve çikolata, mükemmel bir uyum içinde bir araya gelerek bu eşsiz brownie tarifini oluşturuyor. Vişneli brownie, hem göze hem damağa hitap eden bir tatlı olarak tüm tatlı severlerin beğenisini kazanıyor. İşte, vişneli brownie yapmanın püf noktaları.

Vişneli brownie tarifi, çikolata ve vişne tutkunlarını mutlu edecek bir lezzet. Bu tarif ile pastane kalitesinde vişneli brownie'lerinizi kolayca hazırlayabilir, ailenize ve misafirlerinize sunabilirsiniz.

Çikolatalı tatlılar arasında özel bir yere sahip olan brownieye bir de vişne eklenince ortaya çıkan lezzet kelimelerle tarif edilemez. Vişneli brownie, tatlı krizlerinizin yeni çözümü olmaya aday. Bu kolay ve pratik tarif ile evde vişneli brownie yapabilirsiniz.

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
½ su bardağı un
200 gr. tereyağı
250 gr. bitter çikolata
1 paket vanilya
1 su bardağı vişne

Kolay Lahmacun tarifi: Hamurundan harcına evde lahmacun nasıl yapılır? Kolay Lahmacun tarifi: Hamurundan harcına evde lahmacun nasıl yapılır?

TARİF

Yumurta ve şekeri köpük oluncaya kadar çırpın.
Bir tavada tereyağını eritin ve kenara alın, ardından içine çikolataları ekleyip eritin.
Yumurtalı karışıma sürekli karıştırarak çikolatayı ekleyin.
Ardından un ve vanilyayı da ekleyip çırpın.
Yağlanmış fırın kabına harcı dökün, dilediğiniz kadar vişneyi üzerine düzgünce serpiştirin ve 180 derece önceden ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.

Bu vişneli brownie tarifi ile tatlı dünyanıza yepyeni bir tat katın. Çikolatalı brownie'nin bu eşsiz versiyonu, özel günlerinizde veya günlük atıştırmalıklarınızda hızlıca hazırlayabileceğiniz mükemmel bir seçenek olacak. Vişne ve çikolatanın bu harika uyumu, tatlı severlerin favorisi olmaya şimdiden aday. Şimdi mutfakta bu lezzeti deneme zamanı!