Tokat'tan kısa kısa Tokat'tan kısa kısa

Tokat'tan İzmir'e direkt uçak seferi olmaması nedeni ile aktarmalı uçuş yapmak isteyenlerde hayal kırıklığına uğruyor. Hem bilet ücreti hemde aktarma nedeni ile geçen süre İzmir uçuşunu imkansız hale getiriyor.

Açılmasının üstünden 1 yılı çoktan geçmesine rağmen sadece İstanbul'a direk uçuş yapılabilen Tokat Havaalanından İstanbul'a direk uçuş bilet fiyatları şuan bin TL ile 2 bin 500 TL arasında. Tokat-İzmir direk uçuşlarının heyecanla beklendiği Tokat'ta İzmir'e 15 saatlere varabilen aktarmalı ulaşım ise pahalı.

Tokat İstanbul uçak biletleri şuan bin TL ile 2 bin 500 TL arasında değişiyor. Direk uçuşun haftanın 7  günü sadece İstanbul'a olduğu Tokat Havaalanında İstanbul'a yoğun bir yolcu akışı oluyor. İstanbul'dan Tokat'a direk uçuşlarda önümüzdeki bir haftanın fiyat aralığı ise 900 TL ile 1450 TL arasında değişiyor. 
Tokatlıların yoğun bir nüfusa sahp olduğu İzmir'e ise halen direk uçuş bulunmazken aktarmalı uçuşlar bin 921 lira ile 3 bin 692 lira arasında değişiyor. Ancak 15 saat varan aktarma süreleri uçak ile İzmir'e seyahat imkanını zorlaştırıyor.
 

Editör: Haber Merkezi