Yemek

Soğuk günlerin ısıtan lezzeti: Yozgat'ın meşhur Helle Çorbası tarifi

Kışın soğuk günlerinde Yozgat'tan gelen bir lezzet sıcaklığı: Helle Çorbası. Yeşil mercimek ve kırmızı pul biberin eşsiz uyumu ile hazırlanan bu geleneksel çorba, soğuk havalarda içinizi ısıtacak.

Abone Ol

Yozgat'ın tarihi ve kültürü kadar zengin olan mutfağının baş tacı Helle Çorbası, kış aylarının vazgeçilmez lezzeti olarak öne çıkıyor. İşte bu eşsiz çorbanın adım adım tarifi...

Yeşil mercimeğin doyuruculuğu ve...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }