İlçe Başkanı Şerif Okudan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Osmancık Koyunbaba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Ali Osman Eker ve Yönetimindeki İsmail Dölcü, Veli Tosun, Erdoğan Göksu, Sinan Alaca, İsa Dölcü, Gökhan Kuytak, Rasim Sayar, Bayram Aksoy ve Ömer Bağcı ile bir süre görüştü.

Osmancık Koyunbaba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Ali Osman Eker’in ofisinde yapılan ziyarete çevre esnaflarda eşlik etti. Bir süre karşılıklı yapılan sohbetin ardından sanayi içerisindeki fiziki eksikliklerden bahseden Başkan Eker, esnaflar adına bu konuda yetkililerden talepte bulunarak daha rahat çalışma ortamı oluşturmak istediklerini ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Osmancık Koyunbaba Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Osman Eker'i ve Yönetimini ziyaretlerde bulunduk. Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı şahsım ve yönetimimiz adına Başkanımıza ve yönetimindeki esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. En kısa sürede sanayi esnaflarımıza yerinde ziyaret ederek taleplerini değerlendirip elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi