Çikolata severler, buraya dikkat! Evde kolaylıkla yapabileceğiniz pastane usulü supangle tarifi ile tatlı krizlerinize lezzetli bir son verin.

Çikolata ve kakao ile dolu bu supangle tarifi, pastanelerdeki sırları evinize getiriyor. İşte adım adım yoğun çikolatalı supangle yapımı.

Tatlı ihtiyacınızı gidermek için en iyi çözüm: Yoğun çikolatalı supangle. Pastane lezzetini evde yaşayın, bu basit ve lezzetli tarifi deneyin.

Bu tatlıyı yiyenler unutamıyor: Misafirlerinizi hayrete düşürecek Muhallebili İrmik Tatlısı tarifi Bu tatlıyı yiyenler unutamıyor: Misafirlerinizi hayrete düşürecek Muhallebili İrmik Tatlısı tarifi

MALZEMELER

1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
½ su bardağı buğday nişastası
½ su bardağı bitter damla çikolata
Brownie – kaselerin altına koymak için

TARİF

Sunum yapacağınız kaselerin tabanına brownieleri paylaştırın.
Bir tencereye çikolata hariç bütün malzemeleri ekleyin ve karıştırın. Ardından ocağa alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın.
Muhallebi kıvamına gelince çikolatayı ekleyin, eriyene kadar karıştırın ve ocaktan alın. Brownielerin üzerine hazırladığınız muhallebiyi paylaştırın.
Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip, soğuk servis edin

Yoğun çikolatalı supangle tarifi, pastanelerdeki gibi tatlı bir lezzet sunar. Çikolata ve kakao, her lokmada size benzersiz bir tatlı deneyimi sağlar. Evde bu kolay tarifi deneyerek, herhangi bir tatlı krizinde mükemmel bir çözüm sunabilirsiniz. Şimdi bu lezzetli tarifi yapma zamanı; afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi