Evde pastane tadında bir supangle yapmak istiyorsanız, bu tarif tam size göre. Yoğun kakao ve çikolata tadıyla, her lokmada damak çatlatan bu tatlı, tatlı severler için vazgeçilmez olacak.

Pastanelerdeki gibi yoğun çikolatalı ve kıvamında bir supangle yapmayı hiç bu kadar kolay hayal etmemiştiniz. Bu basit tarif ile evinizde pastane lezzetinde supangle yapabilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Supangle, çikolatalı tatlılar arasında özel bir yere sahiptir, özellikle pastane usulü yapıldığında. Bu rehber, evde pastane kalitesinde supangle yapmanın tüm sırlarını sizlerle paylaşıyor.

MALZEMELER

1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
½ su bardağı buğday nişastası
½ su bardağı bitter damla çikolata
Brownie – kaselerin altına koymak için

TARİF

Sunum yapacağınız kaselerin tabanına brownieleri paylaştırın.
Bir tencereye çikolata hariç bütün malzemeleri ekleyin ve karıştırın. Ardından ocağa alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın.
Muhallebi kıvamına gelince çikolatayı ekleyin, eriyene kadar karıştırın ve ocaktan alın. Brownielerin üzerine hazırladığınız muhallebiyi paylaştırın.
Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip, soğuk servis edin

Üç malzeme, mükemmel lezzet: Asla Bayatlamayan Kurabiye tarifi Üç malzeme, mükemmel lezzet: Asla Bayatlamayan Kurabiye tarifi

"Pastane usulü supangle tarifi ile çikolata aşkınızı yeni bir seviyeye taşıyın. Bu basit ve etkili rehberle, yoğun çikolatalı ve kusursuz kıvamlı supangleleri evinizde rahatlıkla yapabilirsiniz. Her yudumu ile pastaneleri aratmayan bu lezzetli tatlı, çikolata severlerin favorisi olmaya aday. Şimdi mutfağa girin ve bu harika tarifle tatlı bir serüvene başlayın!

Editör: Haber Merkezi