Evde kolayca hazırlayabileceğiniz, sadece üç malzemeyle yapılan bu kurabiye tarifi, pratikliği ve lezzetiyle mutfaklarda yeni bir favori olacak. İşte asla bayatlamayan ve herkesin bayılacağı kurabiye tarifi...

Kars'tan mutfağınıza: Muhteşem Kars Böreği tarifi Kars'tan mutfağınıza: Muhteşem Kars Böreği tarifi

Az malzemeyle harikalar yaratmak isteyenler için ideal bir kurabiye tarifi! Sadece 3 malzeme kullanarak hazırlayabileceğiniz bu kurabiye, lezzetiyle damakları şenlendirecek. İşte pratik ve lezzetli kurabiye yapımının sırları...

Üç malzeme ile kurabiye yapmanın sırları! Bu basit ve lezzetli kurabiye tarifi, hem pratik hem de oldukça lezzetlidir. İşte, adım adım bayatlamayan kurabiye tarifi...

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

2,5 su bardağı un
1 paket toz krem şanti
1 su bardağı sıvı yağ

Üzeri İçin:

1.5 yemek kaşığı pudra şekeri

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

1- Derin bir kaba hamur için yeterli olacak miktarda un koyun. Ardından içerisine krem şanti ve sıvı yağı ekleyin. Hamur pürüzsüz bir kıvam alana kadar güzelce yoğurun.

2- Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avuç içinizde yuvarlayın.

3- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine kurabiyeleri aralıklı olarak yerleştirin.

4- 180 derecede önceden ısıttığınız fırında ortalama 15 dakika kadar kontrollü olarak pişirin.

5- Fırından çıkan kurabiyeleri ilk sıcakları çıktıktan sonra pudra şekeri ile süsleyin.

Bu üç malzemeli kurabiye tarifi, hem pratik hem de lezzetli bir atıştırmalık sunarak mutfakta zaman kazandırır. Bayatlamayan yapısı sayesinde uzun süre taze kalarak, her an lezzetli bir atıştırmalık olacak. Deneyin ve bu özel lezzeti sevdiklerinizle paylaşın. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi