Osmancık Belediyesi tarafından garaj belgesinde yaklaşık 55 dönümlük bir alana yapılacak Kent Park Projesinin maketti hazırlanarak, Osmancık Belediye Binası girişinde görücüye çıkartıldı.

Hazırlanan maketi inceleyen vatandaşlar, Kent Park Projesinin tamamlanmasıyla garaj bölgesinin nasıl bir çehreye bürüneceği hakkında fikir sahibi olacaklar.

Proje kapsamında Çorum Caddesinde ve garaj içerisinde bulunan eski belediye dükkanları yıkılarak yerine Tarihi Osmancık Konağı sitilinde yaklaşık 80 adet iş yeri, otel, restoran, kent müzesi ve nikah sarayı gibi yapılarak inşa edilecek.

Osmancık Belediyesi tarafından animasyon film yayınlanan proje ilçede büyük heyecan uyandırırken, şimdi de projenin maketi hazırlandı.

55 dönümlük yeşil alanı, tarihi çarşısı, amfi tiyatro, etkinlik alanları, kafeteryalar ve çeşitli donatılarıyla dikkat çeken Kent Park, Kızılırmak Islah Projesi, Osmancık Kalesi ve tarihi Koyunbaba Köprüsü ile bütünleşerek şehrin görünümünü değiştirecek.

Kent Park Projesinin Belediye olarak hayata geçirecekleri çok önemli projelerden birisi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hamza Karataş, “Osmancık’ta çok önemli yatırımlar yaptık. Ancak Osmancık’ı gerçek bir şehre dönüştürecek proje Kent Parktır. Garaj bölgesine yapılması planlanan 55 dönümlük Kent Park Projesinin maketi belediyemizin girişinde sergileniyor. Kent Parkın tamamlandığında garaj bölgesinin nasıl bir yer olacağı maket üzerinde görülebilir. İnşallah Kent Park bölgemizdeki en güzel sosyal alan olacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi