YEDAŞ saat verdi: 10 Mayıs Cuma Çorum'da elektrikler kesilecek YEDAŞ saat verdi: 10 Mayıs Cuma Çorum'da elektrikler kesilecek

Çorumlular dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre, şehrinizi bugün öğle saatlerinden itibaren sağanak yağmurlar saracak. İşte detaylar...

Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da bugün öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili altına girecek.

Çorum'da bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, 28 Nisan Pazar günü öğlen 12:00'da civarında başlaması beklenen yağışlı havanın aralıklarla akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Gece saatlerinde bitmesi beklenen gökgürültülü sağanak yağışların yeni haftada da etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün için beklenen en düşük hava sıcaklığı 11 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 27 derece olacak. Çorum'da rüzgar 15 km hızla güneydoğudan esecek.

29 Nisan - 3 Mayıs Çorum 5 günlük Hava Durumu nasıl olacak?

Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da yarın sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu bir havanın etkilisini sürdürmesi bekleniyor.

Çorum'da bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla etkili olacak sağanak ve yağmurlu havanın yarında etkisini sürdürmesi ve tüm hafta boyunca Çorum'da gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sağanak yağışların Cuma gününe kadar aralıklarla devam edeceği tahmin edildi.

Editör: Merve Kayış