Çorum’da Saat Kulesi Meydanı’nda toplanan onbirlerce vatandaşa seslenen Mansur Yavaş, “Çorum, şimdiye kadar torbalar dolusu oy verdi. Öyle değil mi? Karşılığını aldı mı? 21 yıldır aynı şeyleri dinlemiyor musunuz? Buraya havaalanı gelecek, tren gelecek. Gene seçim zamanı gelip birisi söz vermiş. Artık boş lafa inanmayın. Burası dünya kültür mirası listesine dahil olmuş Hititlerin başkenti Hattuşa gibi bir yer olacak ve buraya turist gelmeyecek. Buraya turist gelmesinin birinci yolu buraya hemen havaalanının yapılmasıdır. Bakın göreceksiniz Çorum’un ne kadar kalkındığını, sektörlerin nasıl değiştiğini göreceksiniz. Çorum’da da bunlar mümkün. Fakat korkutarak oy istemeye devam ediyorlar” diye konuştu. 

“TORBALAR DOLUSU OY VERDİNİZ, 21 YILDIR UÇAK GELECEK, TREN GELECEK”

Çorum’un her seçimde hükümete torba dolusu vermesine rağmen taleplerine ulaşamadığını dile getiren Mansur Yavaş, “Çorum, şimdiye kadar torbalar dolusu oy verdi. Öyle değil mi? Karşılığını aldı mı? 21 yıldır aynı şeyleri dinlemiyor musunuz? Buraya havaalanı gelecek, tren gelecek. Gene seçim zamanı gelip birisi söz vermiş. Artık boş lafa inanmayın. Burası dünya kültür mirası listesine dahil olmuş Hititlerin başkenti Hattuşa gibi bir yer olacak ve buraya turist gelmeyecek. Buraya turist gelmesinin birinci yolu buraya hemen havaalanının yapılmasıdır. Bakın göreceksiniz Çorum’un ne kadar kalkındığını, sektörlerin nasıl değiştiğini göreceksiniz. Çorum’da da bunlar mümkün. Fakat korkutarak oy istemeye devam ediyorlar” şeklinde konuştu. 
Mansur Yavaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Merhaba Çorum, hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Çorum’da yaşayan Çorumlular kadar belki ondan daha fazla Ankara’da yaşayan Çorumlu var. Ankara’da şehri hep birlikte yönetiyoruz. Bu nedenle sizlere hemşehrilerim diye hitap etmek istiyorum. 

Çorum Nefes Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1 yaşında Çorum Nefes Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1 yaşında

Çorum FK’yi de tebrik ediyorum. İnşallah Salı günü herhalde şampiyonluğu kesinleştirecek. 

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş