Bu poğaçayı yiyen bir daha istiyor: En iyi Peynirli Poğaça tarifi Bu poğaçayı yiyen bir daha istiyor: En iyi Peynirli Poğaça tarifi

Soğuk günlerde içinizi ısıtacak, besleyici ve lezzetli bir çorba arıyorsanız, kereviz çorbası tam size göre. Kerevizin, patatesin ve havucun mükemmel uyumu, bu çorbayı kış sofralarınızın vazgeçilmezi yapacak.

Kereviz çorbası, sağlık dolu malzemeleri ve kolay hazırlanışıyla, yoğun kış günlerinde hızlıca hazırlayabileceğiniz mükemmel bir seçenek sunuyor. Bu tarifle, kerevizin lezzetini ve sağlık dolu özelliklerini keşfedin.

Sağlıklı yaşamın ve lezzetin buluşma noktası olan kereviz çorbası, sofralarınıza sıcaklık ve renk katacak. Bu kolay ve doyurucu tarif ile kış mevsimini daha keyifli ve sağlıklı geçirebilirsiniz.

Kereviz çorbası tarifi

MALZEMELER

1 adet kereviz
1 adet orta boy patates
1 adet havuç
Kerevizin yaprakları
1 litre sıcak su 

Terbiyesi için;

1 adet yumurta sarısı
1 çay bardağı su
2 yemek kaşığı un

Üzeri için;

1 tatlı kaşığı tereyağı
Tuz
Maydanoz (isteğe göre)

Servis için;

Karabiber
Limon

TARİF

Kereviz, havuç ve patatesleri soyun ve kare halinde doğrayın.
Kerevizin yaprakları iyice yıkayın, küçük küçük doğrayın.
Düdüklüye tavuk suyunu ekleyip 10 dakika haşlayın.
2 kaşık un, su ve yumurta ile terbiyesini yapın.
Kaynayan sudan bir kaşık alın ve karıştırın, ve çorbaya koyup karıştırın.
1 tatlı kaşığı tereyağ, tuz ve maydanoz koyup 5-10 dakika kaynatıp ocağı kapatın.
Limon ve karabiberle servis yapabilirsiniz.

Kereviz çorbası, sağlıklı yaşamı önemseyenler için mükemmel bir seçenektir. Kış aylarında içinizi ısıtacak bu çorba, hem lezzetli hem de besleyici özellikleriyle dikkat çekiyor. Kerevizin, patatesin ve havucun birleştiği bu tarif, soğuk günlerde vücudunuzu ısıtacak ve sağlığınıza katkıda bulunacak. Bu kolay tarifle, kereviz çorbasını sofralarınızın baş tacı yapabilir, ailenize ve sevdiklerinize sağlık dolu bir lezzet sunabilirsiniz. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi