Kış mevsimini evinizde tatlı bir şekilde kutlamak için mükemmel bir tarif: Kartopu kurabiyesi. Hem göze hem damağa hitap eden bu lezzet, kış aylarınızı tatlı tatlı ısıtacak.

Kışın beyaz örtüsünü tatlı bir dokunuşla sofralarınıza taşıyın. Yumuşacık kartopu kurabiyesi ile kış aylarını tatlı bir sıcaklıkla karşılayın. İşte lezzet dolu tarifimiz...

Hindistan cevizi ve pudra şekerinin dansıyla kış günlerini tatlandırmaya ne dersiniz? Kartopu kurabiyesi tarifiyle, soğukları tatlı bir maceraya dönüştürün. İşte, kolayca hazırlayabileceğiniz bu özel tarif...

Kartopu Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler

125 gram yumuşak margarin
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı hindistan cevizi
Yarım çay bardağı pudra şekeri
Vanilya
3 3.5 su bardağı un

Üzerine :

Yarım su bardağı hindistan cevizi
Yarım su bardağı pudra şekeri

Kartopu Kurabiyesi Tarifi

Öncelikle margarin, sıvı yağ ,pudra şekeri ve hindistan cevizini karıştıralım.
Unu yavaş yavaş ekleyelim ve yumuşak bir hamur yani kulak memesi kıvamında bir hamur olmalı.
Yuvarlak yapıp tepsiye dizelim önceden ısıtılmış 170 yaklaşık 15 20 dakika pişirelim.Her fırın farklı pişirir.
Fırından çıkınca sıcağı geçmeden hindistan cevizine ve pudra şekerine bulayalım servis tabağına alalım.

Muhteşem Limonlu Kek tarifi: Herkes nasıl yaptığınızı soracak! Muhteşem Limonlu Kek tarifi: Herkes nasıl yaptığınızı soracak!

Kış günlerinde evinizde sıcacık anlar yaratmanıza yardımcı olacak kartopu kurabiyesi tarifi ile çay saatleriniz artık daha keyifli geçecek. Hindistan cevizi ve pudra şekerinin mükemmel uyumu sayesinde hazırlanan bu kurabiyeler, hem görsel hem de lezzet olarak sofralarınızın yıldızı olacak. Bu kolay ve lezzetli tarif ile kış mevsimini tatlı bir serüvene çevirin ve sevdiklerinizle birlikte bu özel lezzetin tadını çıkarın. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi