Evde hızlı ve kolay bir atıştırmalık mı arıyorsunuz? Bu 3 malzemeli kurabiye tarifi, pratik ve lezzetli bir seçenek sunuyor. İşte yapılışı...

Pratik ve lezzetli bir kurabiye tarifiyle misafirlerinizi etkilemek ister misiniz? Sadece üç malzemeyle hazırlayabileceğiniz bu tarif tam size göre.

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

Bu poğaçayı yiyen bir daha istiyor: En iyi Peynirli Poğaça tarifi Bu poğaçayı yiyen bir daha istiyor: En iyi Peynirli Poğaça tarifi

MALZEMELER

Yarım su bardağından biraz fazla pudra şekeri
1 su bardağı sıvı yağ
2,5 su bardağı un

HAZIRLANIŞI
Öncelikle derin bir kaba tüm malzemeleri katıp karıştırın. Unun hepsini kullanmayın.
Hamuru yoğururken unu yavaş yavaş ekleyerek devam edin. Hamur kıvam alınca yağlı kağıt serili bir tepsiye hamurdan istediğiniz büyüklükte parçalar alıp yuvarlayın.
İstediğiniz gibi şekil verebilirsiniz. Tahminen 15-20 adet kurabiye çıkacaktır.
Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 15 dakika pişirin. Piştikten sonra üzerine pudra şekeri dökerek servis edebilirsiniz.

Bu hızlı ve kolay 3 malzemeli kurabiye tarifiyle, ani misafirler artık bir endişe kaynağı değil. Kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu lezzetli kurabiyeler, her zaman elinizin altında olan malzemelerle yapılabiliyor. Bu tarifi deneyin ve misafirlerinize kendi elinizle hazırladığınız lezzetleri sunun. Hem pratik hem de lezzetli bu kurabiyeler, herkesin favorisi olacak.

Editör: Haber Merkezi