Motorlu taşıyıcılar kooperatifi Haberleri

motorlu taşıyıcılar kooperatifi haberleri ve güncel motorlu taşıyıcılar kooperatifi gelişmeleri, motorlu taşıyıcılar kooperatifi ile ilgili tüm video, motorlu taşıyıcılar kooperatifi fotoğrafları ve motorlu taşıyıcılar kooperatifi haberleri Çorum Son Dakika Haberleri - Çorum Haberler sitemizde


Bayat

Bayat Kaymakamı Seher Söyler, Bayat Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesine S. S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kurulunu tamamladı, mevcut başkan Bilal Karatağ güven tazeledi.

Sungurlu

Sungurlu'nun gelişen yüzünü ve dinamiklerini yakından takip eden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Tök, seçim öncesi tempoyu artırıyor....

Çorum Haber

Mülkiyeti Çorum Belediyesi’ne ait olan Nakliyeciler Sitesi Kamyon Garajı’nın kiralama ihalesine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın onay vermedi.

Osmancık

S.S. Osmancık Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nun vaktinden önce yapıldığı gerekçesi ile bazı üyeler tarafından hukuki süreç başlatıldı.