Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak, besleyici ve lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? 4 Kaşık Çorbası ile hem vücudunuzu güçlendirin hem de sofralarınıza sıcak bir dokunuş katın.

Kış sofralarının vazgeçilmez lezzeti olan 4 Kaşık Çorbası, sadece 20 dakikada hazırlanıyor ve bir kase dolusu sağlık vaad ediyor. Bu çorba ile hastalıklara karşı doğal bir koruma sağlayabilirsiniz.

Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ve kış hastalıklarına karşı korunmak için lezzetli bir yol arıyorsanız, 4 Kaşık Çorbası ile tanışın. Hem hızlı hem de son derece sağlı Son!

4 KAŞIK ÇORBASI TARİFİ

Malzemeler

1 litre kaynar su
1 yemek kaşığı yeşil mercimek
1 yemek kaşığı kırmızı mercimek
1 yemek kaşığı pirinç
1 yemek kaşığı bulgur

Terbiye için gerekli malzemeler:

1 su bardağı yoğurt
1 tane yumurta
1 çorba kaşığı un
3 diş sarımsak

Sosu için gerekli malzemeler:

1 tane kuru soğan
1 yemek kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı

Her zaman taze: Bayatlamayan Poğaça nasıl yapılır? Her zaman taze: Bayatlamayan Poğaça nasıl yapılır?

1. 4 Kaşık Çorbası için öncelikle 1 litre suyu tencereye alıp kaynatın.
2. Pirinç, bulgur, kırmızı ve yeşil mercimeği güzelce yıkayın.
3. Yıkadığınız bakliyatları kaynayan tencerenin içine koyun ve yumuşayana kadar pişirin.
4. Bakliyatlar pişerken yoğurt, yumurta, un ve sarımsağı bir kapta iyice karıştırın. Soğanı ise bir tavada kavurun.
5. Kavrulan soğana baharatları ekleyin ve kavurmaya devam edin.
6. Pişen bakliyatların suyundan yoğurtlu terbiyenin içerisine bir kepçe ekleyip karıştırın. Ardından yoğurtlu terbiyeyi tencereye ekleyin. Kaynayana kadar karıştırın.
7. Hazırladığınız soğan sosunu da tencereye ekleyip birkaç dakika kaynatın.

Editör: Haber Merkezi