AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay yapımı devam eden ve süreci ile ilgili kamuoyu tarafından ne zaman biteceğine ilişkin soru işaretleri olan Slimkent TOKİ konutlarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

TOKİ Başkanlığı tarafından iletilen ekli bilgilendirme notu ile ilgili AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay şu açıklamalarda bulundu.

Gören gözlerine inanamadı: Çorum'da bir evden 5 kamyon çöp çıktı! Gören gözlerine inanamadı: Çorum'da bir evden 5 kamyon çöp çıktı!

Bilgi notunda şu ifadelere yer verildi:

TOKİ Başkanlığı’nca ihaleyi alan müteahhit firmaya 10.09.2023 tarihine kadar süre uzatımı verildiği ve yaklaşık 45 günlük sürede hak sahiplerine teslimlerin başlanacağı bildirilmiştir.

Büyük ve güçlü devletimiz; pandemide, özellikle dünyanın hiçbir yerinde bu kadar şiddetli ve kapsamlı olarak görülmemiş depremde ve diğer doğal afetlerde, ekonomik krizlerde her koşulda halkının yanında olup hiçbir zaman halkını mağdur etmediği gibi yine halkının yanında olmaya devam edecektir. 

Sürecin takibi ve çözüme ulaştırılması noktasında verdiği desteklerden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhasekİ’ye, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a, AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Av. Yusuf Ahlatcı ve Sayın Av. Oğuzhan Kaya’ya, ada dışı yol asfalt kaplama imalatına katkıda bulunan İl Belediye Başkanımız Sayın Dr. Halil İbrahim Aşgın a, tüm AK Parti teşkilatlarımıza, anlayış ve sabır gösteren tüm hak sahiplerine ve yakınlarına Çorumlu hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Bilgilendirme notu ekte olup kamuoyunun bilgisine sunulur”

Editör: Haber Merkezi