ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, muhammen bedeli 1 Milyon 371 bin 193 lira değerindeki tarlanın satış ihalesi 29 Haziran'da yapılacak.

ilanda şu ifadelere yer verildi;

"Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/2534 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Satışa konu taşınmaz Çorum İli, Merkez İlçesi, Hamdi Köyü, Bağlar Mevkii, 117 ada 22 nolu parselde kayıtlı, 27.423,87 m² alanında, "Tarla" vasfında olup, taşınmazın tamamı borçlu adına kayıtlıdır. Taşınmaz killi-tınlı toprak yapısında olup, %2-4 arasında değişen engebeye sahiptir. Her türlü tarım alet ve makinaları ile kolaylıkla çalışılabilir. Taşınmaz organik maddece zenginliği ve fiziksel özellikleri orta derecedir. Drenaj sorunu yoktur. Gözle görülen taban suyu, tuzluluk ve taşlılık problemi bulunmamaktadır. Keşif günü yapılan tespitte taşınmazın halihazırda tarla olarak tarımsal faaliyette kullanıldığı ve hububat ekili olduğu tespit edilmiştir. Taşınmaz üzerinde keşif tarihi itibariyle değer artırıcı ağaç, bina, yapı gibi unsurlar mevcut değildir. Devlet eliyle sulanan yerlerden değildir. Taşınmazın bulunduğu bölgenin iklim ve toprak özelliklerine göre buğday, arpa, ayçiçeği gibi bitkilerin tarımına uygundur. Taşınmaz kayıtlı olduğu köy yerleşik alanına kuş uçuşu yaklaşık 750 metre, Çorum - Ankara şehirlerarası karayoluna 600 metre, Çorum İl Merkezine (Saat Kulesi) 24 km mesafededir.
Yüzölçümü : 27.423,87 m2 İmar Durumu :Yok
Kıymeti : 1.371.193,50 TL KDV Oranı : %8"

Çorum Belediyesi, piknik alanları malzemesi satın alınacak Çorum Belediyesi, piknik alanları malzemesi satın alınacak

İhaleye ilişkin detaylı bilgi için tıklayın

Editör: Ulaş Odabaş