Simit ve börek tutkunları, bu tarif sizin için! Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz simit tadında çıtır börek ile sofralarınızı şenlendirin.

Pratik ve lezzetli tariflerin vazgeçilmezi milföy hamuru, simit lezzetiyle buluşuyor. Bu eşsiz tarif ile kahvaltılarınız ve çay saatleriniz daha da keyifli hale gelecek.

Simit lezzetini börek formunda denemeye ne dersiniz? Bu kolay ve çıtır börek tarifi, tüm ev halkını mutlu edecek. Hazırlaması sadece 10 dakika, tadı damağınızda kalacak!

Simit Tadında Çıtır Milföy Börek Tarifi

Malzemeler;

1 Paket hazır milföy
150 gr beyaz peynir

Üzeri İçin;

1 yemek kaşığı pekmez
Yarım çay bardağına yakın su
Susam

Simit Tadında Çıtır Milföy Börek Nasıl Yapılır

Milföy hamurunu bir bıçak yardımı ile 4 parçaya keselim.

İç harcını ekleyelim ve kenarını kapatıp parmak uçlarımızla bastırıp şekil verelim.

Şekil verdiğimiz börekleri önce pekmezli su karışımına sonra susama bulayalım.

Susama bulanan börekleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim.

Bu börek sizi bambaşka yerlere götürecek: Yufkasız Tava Böreği tarifi Bu börek sizi bambaşka yerlere götürecek: Yufkasız Tava Böreği tarifi

Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kontrollü bir şekilde pişirelim.

Simit tadında çıtır milföy börek tarifi, pratikliği ve lezzetiyle mutfaklarınıza yeni bir soluk getirecek. Hem hazırlaması kolay hem de lezzetiyle herkesi memnun eden bu tarif, kahvaltılardan akşamüstü çay saatlerine kadar her anınıza eşlik edebilir. Deneyen herkesin bayıldığı bu tarifle, siz de misafirlerinizi şaşırtabilir ve lezzetli anlar yaratabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi