Ev yapımı tatlıların en lezzetlilerinden biri olan bol çikolatalı Magnolya, tatlı dünyasında yeni bir soluk getiriyor. Bu basit ve lezzetli tarifle, evinizde tatlı bir rüzgar esecek.

Magnolya tatlısı, hafifliği ve lezzetiyle tanınır, ancak bu kez çikolata ile birlikte çok daha büyüleyici bir hal alıyor. İşte adım adım bol çikolatalı Magnolya yapımı!

Bol çikolatalı Magnolya tarifiyle, tatlı yapımına yeni bir boyut getiriyoruz. Bu kolay ve lezzetli tarif, çikolata severlerin favorisi olmaya aday.

MALZEMELER

Bu börek sizi bambaşka yerlere götürecek: Yufkasız Tava Böreği tarifi Bu börek sizi bambaşka yerlere götürecek: Yufkasız Tava Böreği tarifi

1 litre süt
2 adet yumurtanın sarısı
1 su bardağı toz şeker
2,5 çorba kaşığı nişasta
2,5 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı kakao
1 paket vanilya
60 gr bitter çikolata
1 su bardağı sıvı krema (200 ml)
1 paket kakaolu bisküvi

TARİF

Tencereye, süt,yumurta sarıları, nişasta, un, şeker, kakaoyu koyup, orta ateşte tel çırpıcı ile karıştırarak karışım koyulaşana kadar pişirin.
Koyulaşıp üzeri göz göz olup, kaynamaya başlayınca altını kapatıp vanilya, krema ve çikolatayı ilave edip karıştırın.
ilk sıcaklığı geçene kadar ara ara çırpıcı ile karıştırın. Bu arada bisküviyi toz haline getirin.
Servis edeceğiniz kaselere toz bisküvinin yarısını paylaştırın. Üzerine hazırladığınız tatlıdan koyup tekrar bisküvi tozundan koyun. Tekrar tatlıyı döküp üzerini düzleştirin.
Tatlıları buzdolabında iyice soğutup, istediğiniz gibi süsledikten sonra servis edin.

Bu eşsiz bol çikolatalı Magnolya tarifiyle, tatlıya dair tüm beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Hem lezzetli hem de pratik olan bu tarif, tatlı yapmanın keyfini ikiye katlayacak. Çikolatanın ve Magnolya'nın muhteşem buluşması, sofralarınızı tatlı bir mutlulukla dolduracak. Şimdi mutfakta sizi bekleyen bu lezzetli maceraya atılmanın zamanı!

Editör: Haber Merkezi