HBO imzalı 'The Idol' dizisinde yer alan cesur sahnelerle dikkat çeken Lily-Rose Depp, bir süre daha gündemden düşmeyecek gibi görünüyor. Ancak dizi, Cannes Film Festivali'nde gösterimi yapıldıktan ve festivalde 5 dakika boyunca ayakta alkışlandıktan sonra eleştirilere maruz kaldı. Çıplaklık ve müstehcenlik eleştirileri dizinin tartışma konusu olmasına sebep oldu.

Başkan Özdemir: "Kutlama değil, farkındalık haftası" Başkan Özdemir: "Kutlama değil, farkındalık haftası"

Eleştirilere kayıtsız kalmayan Johnny Depp, 24 yaşındaki kızının yeni dizisine olan desteğini açıkça belirtti. Daily Mail'e konuşan Johnny Depp'e yakın kaynaklar, oyuncunun kızıyla gurur duyduğunu ve "Eğer bu kadar dikkat çekmeyi başardıysa bir şeyleri doğru yapıyor demektir" dediğini ifade etti.

'The Idol' dizisi, son turnesinin iptal edilmesinin ardından ülkenin en seksi pop yıldızı olma unvanını geri almaya çalışan genç bir şarkıcı olan Jocelyn'in öyküsünü anlatıyor. Lily Rose Depp ve The Weeknd, yapıma yönelik "işkence pornosu ve tecavüz fantezisi" içerikli eleştirileri haksız bulduklarını belirtti.

Bu durum, dizi eleştirilerinin ötesinde, sanatçıların yaratıcı özgürlüğü ve sansür hakkındaki geniş kapsamlı bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Bu durum, sanat dünyasının sınırlarının nereye kadar uzanacağı ve ne zaman aşıldığına dair genel bir sorunun daha belirgin hale gelmesine neden oldu.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş