Pratiklik ve lezzet arayanlar için ideal bir seçenek: Sadece 3 malzemeyle hazırlanan bu tatlı tarifi ile hem zamandan tasarruf edin hem de lezzetli sonuçlar alın. İrmik, portakal suyu ve şekerin muhteşem uyumuyla hazırlanan bu tatlıya bayılacaksınız.

Zamanınız mı yok? Endişelenmeyin, çünkü bu 3 malzemeli tatlı tarifi ile dakikalar içinde enfes lezzetlere ulaşabilirsiniz. Hızlı, kolay ve lezzetli bir tatlı hazırlamanın tüm püf noktaları bu tarifte saklı.

Misafirlerinize veya kendinize hızlıca tatlı bir sürpriz yapmak istiyorsanız, bu 3 malzemeli tatlı tarifi imdadınıza yetişiyor. İrmik, portakal suyu ve şekerin harika birleşimiyle, herkesin beğenisini kazanacak bir tatlıya sadece dakikalar uzaktasınız.

3 Malzemeli En Kolay Tatlı Tarifi

Malzemeler

Misafirleriniz bu kurabiyeden vazgeçemeyecek! 3 malzemeyle 3 dakikada Kurabiye tarifi Misafirleriniz bu kurabiyeden vazgeçemeyecek! 3 malzemeyle 3 dakikada Kurabiye tarifi

1 su bardağı portakal suyu
1 su bardağı irmik
1 su bardağı şeker
Bulamak İçin;

Hindistan cevizi

3 Malzemeli En Kolay Tatlı Nasıl Yapılır

Uygun bir tencereye 1 su bardağı portakal suyu, irmik ve şekeri ekleyip karıştıralım.

Tencereyi ocağa alalım ve orta ateşte katılaşıp kıvam alıncaya kadar karıştırarak pişirelim.

Piştikten sonra soğuması için farklı bir kaba alalım.

Soğuduktan sonra cevizden küçük parçalar koparıp yuvarlayalım ve Hindistan cevizine bulayalım.

3 malzemeli kolay tatlı tarifimiz hazır.

Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Bu kolay ve hızlı 3 malzemeli tatlı tarifi ile tatlı ihtiyacınızı anında karşılayabilirsiniz. İster misafirlerinize ister kendinize yapın, irmik, portakal suyu ve şekerin eşsiz uyumu ile hazırlanan bu tatlı, lezzetiyle sizi ve sevdiklerinizi mest edecek. Hızlı ve pratik tariflerin en lezzetlisi için malzemelerinizi hazırlayın ve bu muhteşem tatlıyı deneyin. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi