Evde hızlıca ve kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bir tatlı arıyorsanız, bu Çikolatalı Mozaik Pasta tarifi tam size göre. Az malzemeyle büyük lezzetler yaratmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Şeker yok! Kalori yok! Lezzet bombası Kurabiye tarifi Şeker yok! Kalori yok! Lezzet bombası Kurabiye tarifi

Misafirlerinize sunmak için şık ve lezzetli bir tatlı mı arıyorsunuz? Çikolatalı Mozaik Pasta, hem göze hem damağa hitap eden yapısıyla sofranızın yıldızı olacak.

Çikolata severler, bu tarif sizin için! Hem pratik hem de enfes bir lezzet olan Çikolatalı Mozaik Pasta, çay saatlerinizi şenlendirecek. Ayrıca, yapımı o kadar kolay ki, mutfakta çok fazla zaman harcamanıza gerek kalmayacak.

Çikolatalı Mozaik Pasta Pratik Tarifi

Malzemeler

2,5 paket petibör bisküvi
3 yemek kaşığı tereyağı
1 kaşık kakao silik
1 su bardağı süt
2 paket çikolata
4 kaşık nutella

Çikolatalı Mozaik Pasta Pratik Tarifi

Tereyağını bir tencerede eritin, sütü ilave ederek ılık olunca peşine hemen kalıp çikolata ve 2 kaşık kakao ekleyin ve nutelladan da ekleyerek karıştırın. Sadece ılıması ve erimesi yeterli.
Derin bir kaba 1,5 paketi dörde bölerek kırın.
Ilıyan tencere sosuna ekleyin ve karıştırın iyice, uzun kek kalıbına streç koyarak kalıba dökün ve üzerine streç koyarak bastırın iyice.
Buz dolabında bir kaç saat dinlensin afiyet olsun.

Bu kolay ve lezzetli Çikolatalı Mozaik Pasta tarifi ile mutfakta harikalar yaratabilirsiniz. Az malzemeyle maksimum lezzet sunan bu tarif, çikolata severlerin favorisi olmaya aday. Hem hızlı hazırlanışı hem de enfes tadıyla, ani misafirleriniz için de ideal bir seçenek. Şimdi mutfakta bu lezzetli maceraya atılın ve ailenizle birlikte çikolatanın büyülü dünyasını keşfedin!

Editör: Haber Merkezi