Evde pandispanya yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bu tarif ile pandispanya yaparak pasta yapımının ilk adımını atmış olacaksınız. Lezzetli ve yumuşacık pandispanyalarınızla, herkesi şaşırtmaya hazır olun.

Pasta yapmanın sırrı, lezzetli bir pandispanyada gizlidir. Bu kolay pandispanya tarifiyle, evde pasta yapmanın keyfini çıkarın. Adım adım tarifi takip ederek, pastalarınızı yeni bir seviyeye taşıyabilirsiniz.

Pandispanya, pasta yapımının olmazsa olmazıdır. Bu lezzetli ve kolay pandispanya tarifi ile evde kendi pastanızı yapmaya ne dersiniz? Malzemeler hazırsa, hadi başlayalım!

Pandispanya tarifi

Herkes bu tarifi konuşacak: Orijinal Peynirli Sıkma tarifi Herkes bu tarifi konuşacak: Orijinal Peynirli Sıkma tarifi

Malzemeler

6 adet yumurta
7 yemek kaşığı un
7 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı kabartma tozu

Hazırlanışı

Yumurta akları ile toz şekeri iyice çırpın. Yumurta sarılarını tek tek ekleyin. Un ve kabartma tozunu harmanlayıp eleyerek karışıma ilave edin.

Hamuru yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarın. 185 derece fırında pişirin.

Fırından çıkardığınız kekin kağıtlı kısmı yukarıda kalacak şekilde temiz bir mutfak bezine ters çevirin ve rulo yaparak soğumaya bırakın.

Pandispanya tarifi, evde pasta yapımının temel taşıdır. Bu basit ve lezzetli tarif ile siz de mutfakta harikalar yaratabilir, sevdiklerinizi ev yapımı pandispanya ile süslenmiş pastalarla şımartabilirsiniz.

Bu basit pandispanya tarifiyle, evde pasta yapmanın zevkini yaşayın. Hem lezzetli hem de yumuşacık bir pandispanya ile pasta yapımında ilk adımı atmış olacaksınız. Şimdi fırınınızı ısıtın ve bu harika tarifi deneyin. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi