Çubuk pişi, sabah sofralarınız için harika bir yenilik. Bu kolay ve lezzetli tarif ile kahvaltılarınızı şenlendirin. Malzemeleri karıştırın, şekil verin ve kızartın; hepsi bu kadar!

Ev yapımı çubuk pişi tarifiyle, kahvaltılarınız artık daha eğlenceli ve renkli geçecek. Bu basit tarifi uygulayarak, sabahlarınıza tatlı bir başlangıç yapabilirsiniz.

Çubuk pişi, pratikliği ve lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olmaya aday. Siz de bu kolay tarifi deneyerek ailenize ve sevdiklerinize enfes bir sabah sürprizi yapabilirsiniz.

Pastaneleri bile kıskandıracak! Sadece bir paket Pudingle Muhteşem Kurabiyeler Pastaneleri bile kıskandıracak! Sadece bir paket Pudingle Muhteşem Kurabiyeler

Çubuk Pişi Tarifi

Malzemeler

1 çay bardağı süt
1 adet yumurta
Çeyrek demet maydonoz
1 çay bardağı peynir
1 paket kabartma tozu
2,5 su bardağı un

Çubuk Pişi Tarifi

Hamur için un hariç diğer malzemeleri yoğurma kasesine alalım.
Güzelce karıştırıp unu ilave edelim.Hafif sert bi hamur olarak.
Hamuru 2 yağlı kağıt arasına alıp merdaneyle inceltelim.
Ardından bıçakla kesip yağda önlü arkalı pişirelim.

Çubuk pişi tarifimizle kahvaltılarınız daha keyifli ve renkli hale gelecek. Hem pratik hem de lezzetli bu tarifi deneyerek, sabahlarınıza tatlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Hızlı ve lezzetli olan bu çubuk pişiler, herkesin beğenisini toplayacak. Herkese şimdiden afiyet olsun ve lezzetli kahvaltıların keyfini çıkarın!

Editör: Haber Merkezi