Sıcak bir çayın yanında, herkesin beğenisini toplayacak nişastalı kurabiye tarifini arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bayatlamayan bu tarif, misafirlerinizden tam not alacak.

Nişastalı kurabiye, evde yapılabilecek en lezzetli atıştırmalıklardan biri. Peki, bu kurabiyeleri bayatlamadan nasıl saklayabilirsiniz? Cevabı bu tarifte.

Evde yapılan her şeyin bir başka güzel olduğunu hepimiz biliriz. İşte, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz, bayatlamayan nişastalı kurabiye tarifi ile mutfakta geçireceğiniz zaman daha da değerli hale gelecek.

BAYATLAMAYAN NİŞASTALI KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

250 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
4 su bardağı nişasta
2 su bardağı un

BAYATLAMAYAN NİŞASTALI KURABİYE NASIL YAPILIR?

1- Kurabiye hamurunu hazırlamak için tüm malzemeleri derin bir kaba alın.

2- Ardından kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar güzelce yoğurun.

3- Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avcunuzda yuvarlayın.

Bu kurabiye çay saatlerinizi baştan yazar: Üzümlü ve Limonlu Kurabiye tarifi Bu kurabiye çay saatlerinizi baştan yazar: Üzümlü ve Limonlu Kurabiye tarifi

4- Hazırladığınız kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine aralıklarla yerleştirin.

5- 180 derece fırında 13 dakika pişirin.

Evinizin sıcaklığında, sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar yaşayacağınız bu nişastalı kurabiye tarifi, çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak. Hem kolay hem de lezzetli bu tarifle, mutfakta geçireceğiniz zaman artık daha keyifli ve üretken. Unutmayın, bir kurabiyeden çok daha fazlasını yapıyorsunuz; mutluluk dağıtıyorsunuz. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi