Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliğinin düzenlediği 4. İl Olağan genel Kurulu ve yaz okulu kapanış programı Atatürk Kapalı Spor salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Türkiye'nin PKK ile 40 yıllık mücadelesi: Hitit Üniversitesi'nden çarpıcı kongre Türkiye'nin PKK ile 40 yıllık mücadelesi: Hitit Üniversitesi'nden çarpıcı kongre

İl Genel Kurulunda konuşan TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık, ''Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesi biz gençlere emanettir. Bu emanete sahip çıkma şuuruyla, yaptığımız çalışmaların manasıyla, Uykusuz gecelerimizin zuhuruyla, Ecdadımızın kutlu davasıyla yoğurulan teşkilatımız, Türkiye Yüzyılı arefesinde Yeni bir heyecan ve yeni bir ufukla Çorum gençliği için gecelerini gündüze katacaktır. Güçlenen teşkilatımız ile Çorum sathında her bir genç kardeşimize ulaşacağız” dedi.

Bahadır Kıyıklık, “Çizgimiz belli, duruşumuz nettir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına ufak tefek hesaplar yapmadan, Elif gibi dimdik sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Anlık heveslerle, anlık akımlarla, menfaatlerin çakışmadığı durumlarla asla duruşumuzu bozmayız. ULÜ’L U Emre İtaat farzdır ayet-i kerimesiyle ile son nefesimize kadar bu davanın bir neferi olmaya devam edeceğiz. Yıllardır Rıza-ı İlahi Düsturuyla gençlerimiz için koşturduk ve koşturmaya devam edeceğiz. Hayalimizde dahi, verdiğimiz mücadeleden asla geri adım atmayı düşünmedik. Bu vatanın aziz gençlerini dinsizleştirme, milliyetsizleştirme, cinsiyetsizleştirme çalışmalarını yapanların her daim karşısında olacağız

Çorum’da Kreş öğrencilerinden, ortaokula, ortaokuldan, liseye, liseden üniversiteye, üniversiteden çalışan gençliğe kadar her alanda gençlerimze ulaştık ulaşmaya devam ediyoruz. Memleketimizde dokunulmadık genç bir genç kardeşimiz kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Ne yaptıysak memleketimiz için yaptık. Ne yaptıysak Daha müreffeh bir Türkiye için yaptık” ifadelerine yer verdi.

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Kayabaşı ise yaptığı konuşmada

''Genel Kurulumuzun şehrimize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Türkiye Gençlik Vakfının Mücadelesi Hakkaniyet mücadelesidir. Türkiye Gençlik Vakfının Mücadelesi İnsaniyet mücadelesidir. Türkiye Gençlik Vakfının Mücadelesi ahlakiyet mücadelesidir. TÜGVA Çorum teşkilatımız yaptığı çalışmalarla güzide bir teşkilatımız olmuştur. Biz Türkiye Gençlik Vakfı olarak Gençlerin olduğu her alanda faaliyetler yapıyoruz. Türkiye Gençlik Vakfımız 10.yılını kutluyor. TÜGVA olarak çeşitli birimlerimizle genç kardeşlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Yaptığımız etkinliklerle gençlerin sosyal, kültürel, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Milli ve manevi değerlerle bezenmiş yeni nesil bir gençlik hareketiyiz. Bu doğrultuda genç kardeşlerimizi yetiştirmek için mücadele ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023, 2053, 2071 vizyonları doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Hareketimiz, davamız her geçen gün büyüyerek devam edecek. Genel merkez olarak tabiri caizse tankımızla topumuzla tüfeğimizle Bahadır kardeşimizin arkasındayız. Her daim Bahadır kardeşimizi ve Çorum teşkilatımızı destekleyeceğiz” dedi.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın konuşmasında " Şu tablo mükemmel bir tablo şu tablo çok güzel bir tablo Türkiye yüz yılını cumhurbaşkanımızın boşuna söylemediği bu yüzyılın Türkiye yüz yılı olması için geriden çok güçlü bir gençliğin geldiğini bu gençliğin Allah’ın izniyle o dava kalesine son taşı koyacağının işareti bu görüntü bu görüntünün mimarları Enes Başkanı Bahadır başkanı Tügvayı gönülden tebrik ediyorum onlar için güçlü bir alkış sizden istirham ediyorum Allah’ın izniyle bu güçlü ses Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde dosta güç düşmana korku salmaya devam edecek diyorum genel kurulumuz hayırlı olsun kapanış programınız hayırlı olsun yarınlarımız aydınlık olsun durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

Genel kurul plaket takdiminden sonra yaz okulu kapanış programında sahne alan öğrencilerim gösterileri ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi