Geçtiğimiz bölüm sonunda yaşanan patlama, Aysel ve bebeğinin hayati durumunu belirsizliğe soktu. Bu durumda aile içi çatışmalar da daha fazla kızıştı. İlyas'ın hedefinde Devin olurken, Aslan'ın ailesine yaşatılanların bedelini ödetmek için kurduğu plan heyecanı tırmandırdı. Üstelik bu planın içinde Cihan da yer alacak.

Cihan mı Aslan mı ölecek?

Bakan Şimşek'ten istikrar mesajı Bakan Şimşek'ten istikrar mesajı

Ailesini korumak için çıkmazda kalan Hülya, sonunda oğulları arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. İlyas'ın Soykanlarla olan savaşını sonlandırmak için attığı son darbenin sonuçları, seyircileri merakta bıraktı. Bu darbeyi hangi oğlu alacak? Hülya'nın kararı hangi oğlu olacak? Cihan mı, yoksa Aslan mı?

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde olduğu, Ay Yapım imzasını taşıyan "Aile" dizisi, 23 Mayıs Salı akşamı 20.00'de Show TV'de izleyicileriyle buluşacak.

Aile dizisinin konusu

Aile dizisi, Devin'in ve babasından devraldığı karanlık işler peşinde ömür harcayan Aslan’ın yaşadığı büyük aşkı ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Dizinin başarılı oyuncu kadrosunda, Levent Ülgen, Nur Süer, Nejat İşler, Canan Ergüder ve Musa Uzunlar gibi isimler yer alıyor.

Tüm bu heyecan dolu olayların ortasında, yeni bölümün neler getireceğini merak edenler, "Aile"nin 12. bölümünü sabırsızlıkla bekliyor.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş