Çayın yanına mükemmel bir eşlikçi arıyorsanız, sadece dört malzeme kullanarak hazırlayabileceğiniz pudra şekerli kurabiye tarifi tam size göre. Hem hızlı hem de lezzetli bu kurabiyeleri yapmak çok kolay.

Bu basit ve pratik pudra şekerli kurabiye tarifi, aniden gelen misafirleriniz için kurtarıcınız olacak. Sadece 15 dakikada hazırlayabileceğiniz bu kurabiyeler, herkes tarafından sevilecek.

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz pudra şekerli kurabiye, çay saatlerinizin yıldızı olmaya aday. İşte, evde bulunan malzemelerle kısa sürede hazırlayabileceğiniz tarif!

MALZEMELER

200 gram oda sıcaklığında tereyağı
1 su bardağı pudra şekeri
4 su bardağı un
1 paket vanilya

PUDRA ŞEKERLİ KURABİYE NASIL YAPILIR?

1) Oda sıcaklığına gelmiş tereyağı, pudra şekeri ve vanilyayı güzelce karıştırın.

Bir bisküvi, biraz kakao: En pratik Mozaik Pasta tarifi Bir bisküvi, biraz kakao: En pratik Mozaik Pasta tarifi

2) Azar azar unu ilave edin.

3) Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında tam 15 dakika pişirip arzuya göre soğuduğunda pudra şekeri serperek servis edin. Afiyetler olsun.

4) İlk etapta toparlanması zor gibi görünse de yoğurdukça güzel kıvam alıyor. Kıvam alınca hamurunuzu bir süre dinlendirin. O sırada fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın.

5) Hamurunuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elinizle yuvarlayın. Aralıklı olarak fırın tepsinize dizin.

6) Kurabiyenizi kontrollü bir şekilde pişirin.

Bu hızlı ve pratik pudra şekerli kurabiye tarifi ile çay saatlerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Yalnızca dört basit malzeme ve 15 dakika ayırarak, misafirlerinize ve ailenize lezzetli ikramlar sunabilirsiniz. Herkesin beğeneceği bu kurabiyeler, mutfakta geçireceğiniz zamanı en verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayacak. Deneyin ve bu basit lezzetin tadını çıkarın!

Editör: Haber Merkezi