Eğer bir cheesecake tutkunuysanız ve evde kendi San Sebastian Cheesecake'inizi yapmayı düşünüyorsanız, bu tarif tam size göre. Hem ekonomik hem de lezzetli bir şekilde bu popüler tatlıyı evinizde hazırlayabilirsiniz.

Bir kurabiyeden beklenmeyecek kadar muhteşem: Elmalı ve Tarçınlı Kurabiye tarifi Bir kurabiyeden beklenmeyecek kadar muhteşem: Elmalı ve Tarçınlı Kurabiye tarifi

Pastanelerde gördüğünüz o iştah açıcı San Sebastian Cheesecake'i evde yapmaya ne dersiniz? İşte size adım adım kolay ve pratik bir San Sebastian Cheesecake tarifi!

San Sebastian Cheesecake, zarif görünümü ve muhteşem lezzetiyle ünlüdür. Şimdi bu eşsiz tatlıyı evinizin rahatlığında yapmanın sırlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Malzemeler

4 adet yumurta

400 ml sıvı krema (2 paket krema)

400 gram labne (2 kutu labne)

500 gram sürülebilir beyaz peynir

1,5 su bardağı şeker

1 paket vanilya

4 yemek kaşığı un

1 yemek kaşığı nişasta

Yapılışı

Fırını 200 dereceye ayarlayarak ısıtmakla başlayın.

Sonrasında yumurtaları ve vanilyayı 4-5 dakika kadar çırpın.

Peynirleri süzüp geniş bir tencereye aktarın.

Kremaları da ekleyip çırpın.

Sonrasında un ve nişastayı ekleyip tekrar çırpın.

Yumurtalı karışımı bu karışıma ekleyip spatula ile yavaşça karıştırın.

Kelepçeli bir kalıba pişirme kağıdı yerleştirdikten sonra cheesecake'i dökün.

Fırında ilk 10 dakika 250, sonrasında 200 derecede 20-25 dakika kadar daha pişirin.

Üstü kızarınca fırını kapatıp 20-30 dakika kadar fırında bekletin. (Salladığınızda biraz sallanan yapıda olmalı, o vakit fırını kapatabilirsiniz.)

Oda sıcaklığında soğuduktan sonra üstüne ister çikolatalı ister frambuazlı ister çilekli sos hazırladıktan sonra yiyebilirsiniz.

En iyi buzdolabında 1 gün bekledikten sonra olacaktır.

Bu tarifle, San Sebastian Cheesecake yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Adımları takip ederek, pastanelerdeki gibi mükemmel bir cheesecake yapabilirsiniz. Tatlı bir kaçamak yapmak isteyen herkes için ideal olan bu tarif, aynı zamanda özel günlerde misafirlerinizi etkilemek için de harika bir seçenek olacaktır. Deneyin ve bu eşsiz lezzetin tadını çıkarın!

Editör: Haber Merkezi