Evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz ve bayatlamayan bir kurabiye tarifi arıyorsanız, sadece üç malzeme ile yapılan bu tarif tam size göre! Krem şanti, un ve sıvı yağ ile yapılan bu kurabiyeler, pratikliği ve lezzetiyle mutfaklarınızda yeni bir favori olacak.

Çay saatinde misafirlerinizi şaşırtacak, ağızda dağılan, bayatlamayan kurabiyeler yapmaya ne dersiniz? Üç malzeme ile hazırlayabileceğiniz bu kurabiye tarifi, hem ekonomik hem de çok pratik. Hazırlaması sadece birkaç dakikanızı alacak ve sonuç mükemmel olacak!

Pratik tatlı tarifleri arasında yerini alan ve sadece üç malzeme ile hazırlanan bayatlamayan kurabiye, her zaman taze ve lezzetli. Bu basit ve etkili tarifle, kısa sürede çay saatleriniz için ideal kurabiyeleri hazırlayabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!

ASLA BAYATLAMAYAN 3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

Sıcak yaz günlerinde serinleten lezzet: Dondurmalı Soğuk Kahve tarifi Sıcak yaz günlerinde serinleten lezzet: Dondurmalı Soğuk Kahve tarifi

2,5 su bardağı un
1 paket toz krem şanti
1 su bardağı sıvı yağ

Üzeri İçin:

1.5 yemek kaşığı pudra şekeri

ASLA BAYATLAMAYAN 3 MALZEMELİ KURABİYE NASIL YAPILIR?

1- Derin bir kaba hamur için yeterli olacak miktarda un koyun. Ardından içerisine krem şanti ve sıvı yağı ekleyin. Hamur pürüzsüz bir kıvam alana kadar güzelce yoğurun.

2- Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avuç içinizde yuvarlayın.

3- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine kurabiyeleri aralıklı olarak yerleştirin.

4- 180 derecede önceden ısıttığınız fırında ortalama 15 dakika kadar kontrollü olarak pişirin.

5- Fırından çıkan kurabiyeleri ilk sıcakları çıktıktan sonra pudra şekeri ile süsleyin.

Üç malzemeli bu kurabiye tarifi, mutfakta geçireceğiniz zamanı minimuma indirirken, lezzet ve kaliteyi maksimuma çıkaracak. Her daim taze kalan bu kurabiyelerle, çay saatleriniz daha keyifli hale gelecek. Tarifinizi denedikten sonra, sonuçlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın. Herkese afiyet olsun!