Son dönemlerin en çok beklenen yerli otomobil TOGG, Temmuz 2023 itibariyle yeni fiyat listesini açıkladı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen ve büyük bir merakla beklenen TOGG T10X modelinin yeni fiyatları merak konusu oldu.

Yeni fiyat listesi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından 5 Temmuz 2023 tarihinde yayınlandı. Fiyat artışı gerekçesi olarak global tedarik zincirinde yaşanan maliyet etkileri ve finansal gelişmeler gösterildi. TOGG’un en ucuz modeli 1 milyon 207 bin liraya çıktı.

TOGG'dan tüketicilere yapılan açıklamada "Son dönemde küresel boyutta tedarik zincirinde yaşanan maliyet etkileri ve finansal gelişmelerin ülkemizde yerli üreticileri de etkilemeye başlaması nedeniyle biz de fiyatlarımızı düzenlemek durumunda kaldık. Yeni fiyat listesi 5 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak ve kendilerine bildirilmiş olan öngörü teslim tarihi en geç Temmuz ve sonrası olan tüm kullanıcılarımızı etkileyecektir." ifadeleri yer aldı.

İşte TOGG'un Temmuz 2023 itibariyle geçerli olan yeni fiyat listesi:

• T10X V1 RWD Standart Menzil 314 km: 1.207.000 TL

• T10X V2 RWD Standart Menzil 314 km: 1.307.000 TL

• T10X V2 RWD Uzun Menzil 523 km: 1.557.000 TL

"Okulda Diyabet Programı Elçileri Ödül Töreni 2024" "Okulda Diyabet Programı Elçileri Ödül Töreni 2024"

TOGG RENKLERİ NELER?

TOGG, ayrıca 6 farklı renk seçeneği sunuyor. Laciverte yakın renk görünümüyle Gemlik modeli, kırmızıya yakın renk görünümüyle Anadolu modeli, griye yakın renk görünümüyle Kula modeli, bej rengine yakın görünümüyle Kapadokya modeli, siyah renk görünümüyle Oltu modeli ve beyaz renk görünümüyle Pamukkale modeli TOGG'un renk seçeneklerini oluşturuyor.

TOGG, son dönemde tüm gözleri üzerine çeken bir otomobil olarak kaliteli ve özgün bir seçenek olmayı sürdürüyor. Yerli üretim olması ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken TOGG, Türkiye'nin otomobil piyasasındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi