Havaların ısınmasıyla mor renge bürünen bu eşsiz tarlalar, İstanbul ve Tekirdağ başta olmak üzere çeşitli illerden gelen ziyaretçileri ağırlıyor. Dekoratif amaçlı konulan uçan balon, salıncak, kapı, pencere, bisiklet gibi unsurlar ile zenginleştirilen lavanta tarlaları, fotoğraf severler için ideal bir arka plan oluşturuyor. Mora bürünen tarlalar, dronlarla havadan da görüntüleniyor, bu eşsiz manzarayı daha geniş bir perspektiften sunuyor.

Ayşe Böhürler kimdir? Ayşe Böhürler kaç yaşında, nereli? Ayşe Böhürler kimdir? Ayşe Böhürler kaç yaşında, nereli?

Ziyaretçilerden Tuğba Kurt, "Burası çok güzel bir yer. Gerçekten cennet gibi doğa ile iç içe. Herkesin görmesi gereken bir yer. Çok beğendim." diyerek, tarlaların huzur veren atmosferini ve göz alıcı güzelliğini vurguladı.

Çorlu'dan gelen bir diğer ziyaretçi Elif Kaplan ise her yıl bu tarlaları ziyaret ettiklerini ve misafirlerini de getirdiklerini belirtti. Kaplan, "İlk uğrak durağımız burası. Gerçekten çalışan insanlara da, yorulan anne ve babalara da bir terapi gibi geliyor. Çok mutluyuz. Trakya'da böyle yerlerin olması. İnşallah sayıları daha da artar." dedi.

Bu mor cenneti ziyaret edenler, stresten arınırken aynı zamanda lavantanın huzur veren kokusuyla bir terapi sürecine giriyorlar. Tekirdağ'ın bu doğa harikası, tüm ziyaretçilerini bekliyor ve "Stres getirmek yasaktır!" diyor. Bu yaz, siz de bir hafta sonunuzu bu mor cennette geçirerek stresten arınmayı ve lavanta kokulu terapiyi deneyimleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi