Ev yapımı kurabiye yapmanın zevkini çıkarın! Hindistan cevizi ve beyaz çikolatalı bu kokoş kurabiye, misafirlerinizin de favorisi olacak. Pratik ve lezzetli bu tarifi kaçırmayın.

Beyaz çikolata ve hindistan cevizinin eşsiz kombinasyonuyla hazırlanan bu kurabiye tarifi, mutfakta geçireceğiniz zamanı keyfe dönüştürecek. Hem kolay hem de lezzetli bir tarif arayanlar için ideal.

Misafirlerinize sunabileceğiniz harika bir tatlı arıyorsanız, hindistan cevizli beyaz çikolatalı kokoş kurabiye tarifimiz tam size göre. Bu lezzetli ve pratik tarif ile mutfakta harikalar yaratabilirsiniz.

Beyaz Çikolatalı Kokoş Kurabiye Tarifi

Malzemeler

150 gram tereyağı (Oda ısısında)
Yarım su bardağı pudra şekeri
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı nişasta
1 vanilya
3 yemek kaşığı hindistan cevizi
Yaklaşık 3 su bardağı un 

Üzeri için;

Benmari eritilmiş beyaz çikolata

Hindistan cevizi

Beyaz Çikolatalı Kokoş Kurabiye Tarifi

Oda ısısında olan malzemelerimizden un hariç diğer malzemeleri güzelce karıştıralım unu azar azar ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
Hamurdan minik parçalar alıp yuvarlayalım, cevizden küçük parçalar tepsiye dizip 170 derecede 20 dk kadar pişirelim burada yine süre fırından fırına değişiklik gösterebilir.
Fırından çıkardığınızda hafif yumuşak olabilir bu normaldir.Oda sıcaklığına gelince kıvamını alacaktır fazla tutup fırında çok kızartmayın.
Soğuduktan sonra önce çikolataya sonra hindistan cevizine batırın ve servis edin.

Damla Çikolatalı Kurabiyeler: Hızlı tarif, büyük lezzet Damla Çikolatalı Kurabiyeler: Hızlı tarif, büyük lezzet

Hindistan cevizli beyaz çikolatalı kokoş kurabiye tarifimizle tatlı sofralarınıza yeni bir soluk getirin. Bu basit ama etkileyici tarif, hem sizin hem de sevdiklerinizin beğenisini kazanacak. Deneyin ve bu eşsiz lezzetin keyfini çıkarın!

Kaynak: Nefis Yemek Tarifleri