TOGG'un Türkiye'deki odalar ve borsalar arasında nasıl dağıtılacağına dair süreç, bir bekleme sıralaması ile belirlendi. Bu süreçte yoğun bir katılım yaşanırken, ilk 16 sırayı çeken oda ve borsalar için özel bir anahtar teslim töreni düzenlendi.

Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, çektiği 10 numara ile Sungurlu'yu ilk 16 içerisine taşıdı. Bu gelişmenin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ambarkütükoğlu'na TOGG'un anahtarını teslim etti.

Bu özel anahtarın Sungurlu'ya çıkmasının sevincini paylaşan İlhan Ambarkütükoğlu, "365 oda ve borsa arasından Sungurlu'nun seçilmiş olması son derece memnuniyet vericidir. Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobilini ilk sahiplenecek iller arasında Sungurlu'nun bulunması büyük bir şans. Şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Kadim şehrimize en son teknoloji ile donatılmış TOGG'un kazandırılmasının sevincini yaşıyoruz." dedi.

Ambarkütükoğlu, TOGG'un Sungurlu'ya kazandırılmasında emeği geçen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve tüm ekibe teşekkürlerini iletti. Bu önemli adımın, Sungurlu'nun teknoloji ve inovasyon alanında da lider bir şehir olma yolunda önemli bir ilerleme olduğunu belirtti.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş