Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Haberleri

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası haberleri ve güncel Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası gelişmeleri, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili tüm video, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası fotoğrafları ve Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası haberleri Çorum Son Dakika Haberleri - Çorum Haberler sitemizde


Sungurlu

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada, Ramazan bayramı haftası boyunca gramajı yükseltilerek 300 gram ekmeğin 12 liradan satılacağı bildirildi.

Sungurlu

Sungurlu’da ekmek fiyatlarına zam geldi. Pazartesi gününden itibaren 300 gram ekmek 10 TL olacak.

Güncel

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Genel Kurulunda yapılan kura çekimi sonucunda hak kazandığı TOGG otomobilini teslim aldı.

Sungurlu

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Sungurlu'ya çıktı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 79. Genel Kurul toplantısında düzenlenen ve...

Sungurlu

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi İlhan Bayav, MHP'den Çorum Milletvekili seçilen Vahit Kayrıcı’yı tebrik etti.

Sungurlu

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, geçmiş dönemlere ait borçların yapılandırma sürecinin başladığını bildirdi.