Günümüzde birçok otomobil sürücüsü model tercihi yaparken ilk olarak fiyata bakıyor. Son zamanlarda artan fiyatlar, ucuz araba arayışlarını da arttırdı. Hem konforlu hem de uygun araba almak isteyen otomobil sürücülerinin ilk baktığı yer Renault'un Clio modeli oluyor. Hem göze hitap etmesi hem de diğer modellere kıyasla biraz daha uygun olması, Renault Clio otomobil modelini ön plana çıkartıyor.

EN UYGUN OTOMOBİLLERDEN BİRİ: RENAULT CLİO
Fransız otomobil üreticisi Renault, Türkiye'de en fazla Clio modeliyle biliniyor. Renault'un Clio modelini uygun fiyattan kampanyalı olarak sunması, otomobil sürücülerinin de ilgisini çekiyor. Hem konforlu hem de uygun olan Clio, araba tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor.

Otomotiv pazarında en uygun otomobillerden biri olarak dikkat çeken Renault Clio'nun güncel fiyat listesi açıklandı. Pek çok araba markasından sıyrılarak ön plana çıkan Renault firması, güncel satışlarını arttırmayı planlıyor.

GÜNCEL FİYAT LİSTESİ
Fransız otomobil firması Renault, Clio model arabası için güncel fiyat listesini duyurdu. İşte ilgili arabanın güncel fiyatları;

Önerilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 520 bin TL. Donanım: Joy 1.0 SCe 65 bg.

Önerilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 629 bin TL. Donanım: Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg.

Çorum'da yeni AFAD birimi kuruldu: ÇOSTOG eğitimlere başladı! Çorum'da yeni AFAD birimi kuruldu: ÇOSTOG eğitimlere başladı!

Önerilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 559 bin TL. Donanım: Touch 1.0 TCe 90 bg.

Önerilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 655 bin TL. Donanım: Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg.

Önerilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 709 bin 900 TL. Donanım: Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg.

Fransız araba üreticisi; Joy, Touch ve Icon araba modelleri için farklı opsiyonlar da sunuyor. Eklenen opsiyonlara göre fiyat listesinde değişiklikler görülebiliyor.

Editör: Ulaş Odabaş