Uluslararası Aile Haftası ve Engelliler Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

13-19 Mayıs Uluslararası Aile Haftası kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak ‘Ailemiz İstikbalimiz’ temasıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sahit Aydın, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, personel, kamu kurumları ve ailelerin katılımıyla 16 Mayıs 2024 tarihinde Valilik önünden hareket edilerek, Saat Kulesinde son bulan farkındalık kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

13-19 Mayıs Aile Haftası Programı kapsamında; uzun süredir evlilik birlikteliğini koruyan örnek aileler Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sahit Aydın ve şube müdürü tarafından ziyaret edildi. 

Ziyarette; aile kurumunun ve evlilik birlikteliğinin önemi, güçlü ve sağlıklı ailenin dinamikleri, uzun süre devam eden evliliklerin nitelikleri konularından bahsedilirken, aileler tebrik edildi.

Çorum'da traktör sürücülerine şok denetim: 21 sürücüye ceza, 8 traktör trafikten men edildi Çorum'da traktör sürücülerine şok denetim: 21 sürücüye ceza, 8 traktör trafikten men edildi

Engelliler Haftası İl Programı kapsamında ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sahit Aydın’ın katılımıyla AHL Park AVM de engelli bireyler tarafından mehteran gösterisi, resim ve el işi ürünler sergisi programı gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi