Çay saatinizi şenlendirecek hızlı bir kurabiye tarifine ne dersiniz? Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz bu kurabiye, günün her saati için mükemmel bir atıştırmalık. Kolay malzemelerle hızlıca hazırlayın, misafirleriniz bayılacak!

Elinizde az zaman var ve tatlı bir şeyler yapmak istiyorsunuz, işte çözüm: 10 dakika kurabiye tarifi! Bu hızlı tarif, aniden gelen misafirler için de kurtarıcınız olacak. Hemen deneyin, pişman olmayacaksınız!

Kurabiye yapmak hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı! Yalnızca 10 dakika içinde, lezzetli ve çıtır çıtır kurabiyelerinizi hazırlayabilirsiniz. Bu basit tarif ile mutfakta harikalar yaratmaya hazır olun!

Hızlı ve lezzetli kurabiye tarifi! Tırtıl Kurabiye nasıl yapılır? Hızlı ve lezzetli kurabiye tarifi! Tırtıl Kurabiye nasıl yapılır?

10 Dakika Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler:

250 gram tereyağı veya margarin
1 çay bardağı pudra şekeri
1/2 paket kabartma tozu
3 adet yumurta sarısı
2 paket mısır nişastası (400 gram)

Yapılışı:

Hamuru için gerekli olan malzemeleri bir kapta karıştırıp, güzelce yoğurun ve ele yapışmayan bir hamur elde edin. Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın ve elinizle yuvarlayın. Yuvarladığınız hamurları yağlı kağıt serdiğiniz bir fırın tepsisine dizin.Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 12 dakika pişirin ve ardından servis edin.

10 dakika içinde hazırlayabileceğiniz bu kurabiye tarifi, pratik ve lezzetli bir çözüm sunar. İster acil tatlı ihtiyacınız için, ister ani misafirlerinizi ağırlamak için bu tarif, hızlı ve etkili sonuçlar verir. Dakikalar içinde mükemmel tatlılar hazırlamaya hazır olun. Afiyet olsun!