Pastanelerdeki o unutulmaz supangle lezzetini evinize taşımaya ne dersiniz? Yoğun kakao ve çikolata ile hazırlanan bu tarif, tatlı severlerin yeni gözdesi olmaya aday.

Evde pastane lezzetinde tatlılar yapmanın sırlarından biri de bu supangle tarifinde gizli. Yoğun çikolata ve kakao, brownie tabanı ile birleşince ortaya çıkan tat, dilinizde unutulmaz bir lezzet bırakacak.

Çikolata ve kakao severler, bu tarife bayılacak! Pastane usulü supangle, yoğun lezzeti ve kolay yapımıyla tatlı krizlerinizin en lezzetli çözümü.

MALZEMELER

1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
½ su bardağı buğday nişastası
½ su bardağı bitter damla çikolata
Brownie – kaselerin altına koymak için

TARİF

Sunum yapacağınız kaselerin tabanına brownieleri paylaştırın.
Bir tencereye çikolata hariç bütün malzemeleri ekleyin ve karıştırın. Ardından ocağa alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın.
Muhallebi kıvamına gelince çikolatayı ekleyin, eriyene kadar karıştırın ve ocaktan alın. Brownielerin üzerine hazırladığınız muhallebiyi paylaştırın.
Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip, soğuk servis edin

Kahvaltı sofralarınıza 5 dakikada lezzet katın: Pratik Acuka tarifi Kahvaltı sofralarınıza 5 dakikada lezzet katın: Pratik Acuka tarifi

Pastane usulü supangle tarifi ile tatlı sofralarınızı taçlandırın. Her lokmada yoğun çikolata ve kakao lezzetini hissedeceğiniz bu tarif, misafirlerinizden tam not alacak.

Editör: Haber Merkezi