Osmancık Tarım Lisesi'nde uygulamalı Tarım eğitimi başladı Osmancık Tarım Lisesi'nde uygulamalı Tarım eğitimi başladı

Eğitim ve öğretim hayatına çocuklar için özel olarak tasarlanmış binasında Yaz Okulu olarak devam eden YAPA Anaokulunun tüm çocuklar için düzenlediği şenlik yoğun ilgi gördü. 
Özel Osmancık Yaşam Paylaşım Anaokulu Kurucusu İrfan Çağlar;  “1981’den bu yana okul öncesi eğitimin  öncü ismi olan Yaşam Paylaşım Eğitim kurumları her zaman çocuklara değer veren bir kurumdur.

Biz okulumuz içerisinde çocuklarımızla güzel vakit geçirmek için sürekli etkinlik planlaması yapmaktayız. Yapılan etkinlikler kendi planladığımız oyunlar olduğu gibi bazen de dışardan bu alanda güzel işler ortaya koyan kişiler olmasına da önem veriyoruz. Kitap kumbara etkinliği ekibinden güzel işler yapan Yılmaz Göltaş’ı balon ve köpük etkinliği için ilçemize davet ettik. Kendi çocuklarımızın eğlenmesine önem verdiğimiz gibi şehrimizde bulunan diğer çocuklarımızın da eğlenmesi bizim için önemlidir diyerek etkinliğimizin bir kısmını Mustafa Kemal Atatürk Kent Parkı'nda yapmak istedik.

 

Öğretmenlerimiz çok güçlü kişiler. İngilizce, müzik, drama, yaz okulu ile birlikte akıl oyunları ve orman okulunu Osmancık’ta yaygın hale getirmeyi planlıyoruz.  En Değerlilere değer olmak için çalışıyoruz. Biz Yaşam Paylaşım Anaokulu olarak öğrencilerimizi çocuklarımız ve okulumuzu çok seviyoruz. Bu sebeple yaz okulu ve yeni dönem kayıtları için 3-6 yaş arası çocuklarımızı okulumuza bekliyoruz” dedi.
Şenlikte şarkılar eşliğinde oyun oynayan, güzel vakit geçiren çocuklara etkinlik sonunda balon hediye edildi. 

Editör: Ebru Çalık